Louisette Blikkenhorst

Louisette Blikkenhorst

Na jaren allerlei opleidingen te hebben gevolgd, van macrobiotiek tot orthomoleculaire geneeskunde en kPNI, kwam ik uiteindelijk bij mijn grote passie uit: het ketogeen dieet als leefstijl en therapie. Maar dan wel op een gezonde manier, grotendeels gebaseerd op paleoprincipes. Zelf heb ik daar een aantal jaren geleden de krachtige effecten van mogen ervaren. In mijn praktijk ging ik me specialiseren in deze manier van voeden voor mijn klanten, vaak met verbluffende resultaten. De nieuwe energie en vitaliteit die deze leefstijl me bracht, hebben eraan bijgedragen dat ik al mijn opgedane kennis over ketogene voeding bijeen heb gebracht in een lesprogramma. Daarin geef ik nu les en werk ik eraan om deze leefstijl bij meer mensen onder de aandacht te brengen. Al enkele malen was ik bij het AHS als bezoeker, en nu werk ik mee als secretaris en in de programma commissie.

Donaties

De voortstuwende kracht achter de Ancestral Health Stichting zijn de vrijwilligers, de bezoekers van de symposia en de sponsoren. Jouw donatie kan ons helpen om te groeien en onze positie te versterken.

Alle binnengekomen donaties zorgen er voor dat voeding en levensstijl meer op de kaart komt als interventie om de chronische ziektelast terug te draaien.

Alvast bedankt voor uw donatie.
Robert de Vos, voorzitter

Doneer

Nieuwsbrief

Contact

ga naar boven