Esther Nederhof

Esther Nederhof

In het dagelijks leven werk ik als lector, als zelfstandig leefstijladviseur en ben ik moeder van twee jongens. Ik ben de initiatiefnemer van het eerste Nederlandse Ancestral Health Symposium.

Ik doe sinds 2013 onderzoek naar de relatie tussen voeding en gezondheid vanuit evolutionair perspectief. Ik ben daarmee begonnen, omdat een verandering naar oervoeding voor mijn eigen gezondheid ontzettend veel betekende. Ik kreeg mijn migraine vrijwel helemaal onder controle, had meer energie en minder last van buikpijn en opgeblazen buiken. Omdat ik het belangrijk vind dat deze kennis toegankelijk is voor iedereen, deel ik mijn kennis met vanuit mijn rol als zelfstandig leefstijladviseur en zet ik me als vrijwilliger in voor Ancestral Health Nederland.

Donaties

De voortstuwende kracht achter de Ancestral Health Stichting zijn de vrijwilligers, de bezoekers van de symposia en de sponsoren. Jouw donatie kan ons helpen om te groeien en onze positie te versterken.

Alle binnengekomen donaties zorgen er voor dat voeding en levensstijl meer op de kaart komt als interventie om de chronische ziektelast terug te draaien.

Alvast bedankt voor uw donatie.
Robert de Vos, voorzitter

Doneer

Nieuwsbrief

Contact

ga naar boven