Bram de Haan

Bram de Haan

Webdesign en – development zijn mijn passie en voor deze website onderhoud ik de frontend code. Ruim twintig jaar geleden heeft een leefstijlverandering met een suikervrij – lage koolhydraten (low carb) – dieet me genezen van de verschrikkelijke extreem fluctuerende suikerspiegelschommelingen waar ik toen aan leed, en ik weet dat velen anderen daar ook baat bij zouden hebben. Inmiddels is het een manier van leven geworden waarbij ik ook brood, granen en ultra-verwerkte plantaardige oliën z.v.m. laat staan. Interessant vind ik ook “het verlangen naar” een wetenschappelijke onderbouwing vanuit de evolutietheorie m.b.t. gezonde voeding en leefstijl. Dat is wat mij betreft niet een doel op zich, maar veel meer een persoonlijke zoektocht die nooit ophoudt

Donaties

De voortstuwende kracht achter de Ancestral Health Stichting zijn de vrijwilligers, de bezoekers van de symposia en de sponsoren. Jouw donatie kan ons helpen om te groeien en onze positie te versterken.

Alle binnengekomen donaties zorgen er voor dat voeding en levensstijl meer op de kaart komt als interventie om de chronische ziektelast terug te draaien.

Alvast bedankt voor uw donatie.
Robert de Vos, voorzitter

Doneer

Nieuwsbrief

Contact

ga naar boven