Birgit Timmers-Kohlmann

Birgit Timmers-Kohlmann

‘Het zit nu eenmaal in mijn genen’ zei ik een paar jaar geleden als mensen me vroegen hoe het met mijn reumatische klachten ging.
Inmiddels weet ik wel beter. Ja het zit in mijn genen. Maar het was mijn leefstijl – epigentica – die de trigger was.
Door op integrale wijze mijn leefstijl aan te passen heb ik de regie over mijn gezondheid weer terug. Ik weet wat ik moet doen en laten om in balans te blijven. Ik ben er zelfs door gepassioneerd geraakt. Ik wil mensen zelf de regie (terug) laten nemen en laten ervaren wat er gebeurd met je vitaliteit als je aan de gebieden FQ, IQ, EQ en SQ werkt. Dit, in combinatie met de passie om te coachen en trainen, heeft er toe geleid dat ik tegenwoordig werk als integrale coach en trainer op gebied van leefstijl en vitaliteit.
Het vrijwilligerswerk voor AHS sluit hier mooi bij aan. Mijn communicatie en marketing achtergrond zijn praktisch bij de sponsorwerving waar ik mij onder andere mee bezig houd. Het is fijn om te zien hoeveel kennis er in deze club circuleert met bevlogen mensen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben; een vitaler Nederland!

Donaties

De voortstuwende kracht achter de Ancestral Health Stichting zijn de vrijwilligers, de bezoekers van de symposia en de sponsoren. Jouw donatie kan ons helpen om te groeien en onze positie te versterken.

Alle binnengekomen donaties zorgen er voor dat voeding en levensstijl meer op de kaart komt als interventie om de chronische ziektelast terug te draaien.

Alvast bedankt voor uw donatie.
Robert de Vos, voorzitter

Doneer

Nieuwsbrief

Contact

ga naar boven