Birgit Spoorenberg

Birgit Spoorenberg

In mijn werk als huisarts bekroop me het gevoel dat ik brandjes aan het blussen was. Ik wilde juist brand leren voorkómen. Salutogenese (oorsprong van gezondheid) had altijd al mijn interesse, maar in mijn opleiding en werk lag de nadruk op het bestuderen van ziekte, de pathogenese. Mosterd na de maaltijd, wat mij betreft. Na aanvullende opleidingen opende ik een praktijk waar ik mensen help hun gezondheid terug te winnen. Wat blijkt: de oplossing ligt vaak in onze evolutionaire natuur ….

Daarnaast ben ik moeder, werk ik als docent aan de huisartsenopleiding, verzorg ik kookworkshops en geef ik adviezen aan organisaties en instellingen omtrent gezondheid en salutogenese. Ik heb me voor dit Ancestral Health Symposium met veel plezier ingezet voor een aantal regel-zaken en de invulling van het programma.

Donaties

De voortstuwende kracht achter de Ancestral Health Stichting zijn de vrijwilligers, de bezoekers van de symposia en de sponsoren. Jouw donatie kan ons helpen om te groeien en onze positie te versterken.

Alle binnengekomen donaties zorgen er voor dat voeding en levensstijl meer op de kaart komt als interventie om de chronische ziektelast terug te draaien.

Alvast bedankt voor uw donatie.
Robert de Vos, voorzitter

Doneer

Nieuwsbrief

Contact

ga naar boven