Voorstel lezing indienen

Oproep voor presentatievoorstellen voor het Ancestral Health Symposium dat op 12-10-2019 in Velp gehouden wordt. Gebruik dit formulier alleen voor het indienen van een presentatie of clinic. Indien jouw voorstel geaccepteerd wordt, kun je gratis deelnemen aan het symposium en bied de organisatie, bij voldoende financiële middelen, jou een hotelovernachting en een etentje voor alle sprekers aan. We kunnen helaas geen reiskostenvergoeding en honorarium bieden.

Mondelinge presentaties duren 30 minuten gevolgd door 10 minuten voor vragen. Ze moeten van academisch niveau zijn en worden gehouden in een auditorium waar een computer en een beamer beschikbaar zijn. Clinics duren 50 minuten en zijn met name geschikt om praktische instructies te geven, bijvoorbeeld over bewegen of koudetraining. Er zijn geen faciliteiten aanwezig voor clinics behalve de (buiten)ruimte.


* Verplicht, maar komt niet op de site
# Verplicht, en komt op de site indien het voorstel geaccepteerd wordt. Bekijk eventueel voorbeelden bij presentaties

  • Max. 100 woorden
  • Hieronder kun je aangeven of je graag een mondelinge presentatie of een clinic wilt geven. Mondelinge presentaties moeten van academisch niveau zijn en worden gehouden in een auditorium waar een computer en een beamer beschikbaar zijn. Clinics zijn met name geschikt om praktische instructies te geven, bijvoorbeeld over bewegen of koudetraining. Er zijn geen faciliteiten aanwezig voor clinics behalve de (buiten)ruimte.
  • Max. 100 woorden
  • Het kan heel moeilijk zijn om een goede rangorde te maken op basis van een korte samenvatting en een kort CV. We moedigen je daarom aan een uitgebreidere samenvatting, waarin alle informatie wetenschappelijk onderbouwd is, en andere informatie aan te leveren om ons te overtuigen van jouw kwaliteiten. Je mag links naar eerdere presentaties, publicaties of ander relevant materiaal aanleveren:
  • Vul hier namen, organisaties en korte CV's (max. 100 woorden) in van eventuele medeauteurs of medepresentatoren:
  • Beschrijf in max 100 woorden welk leerdoel je met je mondelinge presentatie of clinic wilt behalen:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief

Contact