The New Food

Matty Barnhoorn

Koolhydraatarm/LCHF-expert Matty Barnhoorn (1962) eet zelf al sinds 2001 puur koolhydraatarm. Ze viel destijds in korte tijd ruim 30 kilo af. Maar er veranderde meer: ze voelde zich al na een paar dagen heel veel beter. Ze had ineens bergen energie, sliep beter, had geen zeurende maagklachten (maagzuur en pijn) meer en veel minder last van PMS klachten en heftige moodswings. Ze eet sindsdien zelf strikt koolhydraatarm, maximaal 25 gram koolhydraten per dag. Het verbaasde haar dat niet algemeen bekend was dat koolhydraatarm/LCHF/ketogeen eten zo’n gunstige invloed op je gewicht en gezondheid heeft en ze besloot zoveel mogelijk mensen hierover te informeren. Want ook zij dacht altijd dat het aan haarzelf lag dat het niet lukte om af te vallen. Maar het lag niet aan haar, het lag aan wat ze at!

ThenewFood

In 2013 startte Matty haar bedrijf waarmee ze nog meer mensen wil verleiden om anders te gaan eten. In de afgelopen veertien jaar heeft zij al vele duizenden mensen geholpen om over te stappen op het nieuwe eten, een eetpatroon met minder koolhydraten en meer puur echt eten.  Mensen met overgewicht maar ook mensen met diabetes 2 (die als snel kunnen starten met medicatie afbouwen en vaak geheel staken) en andere gezondheidsproblemen. Matty volgt steeds de nieuwste ontwikkelingen op de voet en bezoekt LCHF congressen in binnen- en buitenland, zoals onlangs de PHC conferentie in Manchester en de LCHF conferentie in Kaapstad. Haar aanpak en adviezen zijn dan ook steeds op de nieuwste inzichten gebaseerd.

Praktische en effectieve LCHF aanpak

Deze praktische en zeer effectieve aanpak met vind je onder andere terug in de STARTGIDS en haar andere boeken uit de serie: Koolhydraatarm eten. Zo doe je dat! Je kunt de boeken vinden in de stand van TheNewFood. Inmiddels maken landelijk verschillende (huis)artsen, diëtistes en diabetesverpleegkundigen gebruik van de aanpak van TheNewFood. Met veel succes! De resultaten zijn overtuigend.

Matty haar wens is zoveel mogelijk mensen te inspireren en te motiveren om ook anders te gaan eten. Ze heeft er daarom voor gekozen om haar recepten en menu’s eenvoudig te houden. Heel gewoon, voor iedereen haalbaar, voor elke dag. Puur Gezond Koolhydraatarm eten hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn. Mensen zitten niet te wachten op een ingewikkelde methode. Gewoon een lekkere en makkelijke snelle hap, Vers eten, met weinig koolhydraten en meer gezonde vetten. Dan vliegen de kilo’s eraf en je boekt snel enorme gezondheidswinst, dat motiveert!

Kom vooral even proeven van heerlijke LCHF gerechten in de stand van TheNewFood.

Nieuwsbrief

Contact

ga naar boven