Pascale Naessens

De boeken van Pascale Naessens hebben werkelijk een beweging op gang gebracht: mensen genieten weer in alle vrijheid van eten, terwijl ze gezonder en slanker worden...

Niemand had gedacht dat een kookboek zoveel teweeg zou kunnen brengen.

De boeken van Pascale Naessens hebben werkelijk een beweging op gang gebracht: mensen genieten weer in alle vrijheid van eten, terwijl ze gezonder en slanker worden. Haar romantische stijl van koken slaat aan omwille van de heerlijke en eenvoudige recepten die voor iedereen haalbaar zijn. Jong en oud, iedereen is enthousiast. ‘Pascale heeft haar volk gezond leren eten’ luidt het.

Dat haar manier van koken een groot publiek aanspreekt, getuigen de vele facebookcommunities waarbij de liefhebbers van ‘puur koken op wijze van Pascale Naessens’ hun ervaringen en recepten delen.

Pascale Naessens is de best verkopende auteur van België. Ook in Nederland verkopen haar boeken heel goed. Ze is intussen het boegbeeld geworden van de pure en gezonde voeding. Een aantal van haar boeken werden inmiddels vertaald naar het Frans, Engels, Duits en Chinees.

purepascale.com

Nieuwsbrief

Contact

ga naar boven