Johnny Kat

Terug naar de basis, terug naar jezelf

Het effect van een week leven als jager-verzamelaars.

Door de kennis vanuit alle studies die ik de afgelopen jaren heb gevolgd is de “terug naar de basis, terug naar jezelf” hikingtocht in Kreta ontstaan. 7 dagen hiken in het zuid-westen van Kreta waar we een jager-verzamelaars bestaan nabootsen. De hoeveelheid enkelvoudige milde prikkels waar deelnemers lichamelijk aan blootgesteld worden hebben een fenomenaal effect op 15 gezondheidsparameters (die ik afneem voor en na de week).

Communicatie is onderling met de medereizigers, mobiel gaat uit voor 7 dagen. In het programma zitten systemische meditaties. Er is mogelijkheid tijdens de week voor 1 op 1 gesprekken. In sommige gevallen vindt er geestelijk een ware transformatie plaats.

15:15 – 16:00 | lezing


Johnny Kat

In 2011 kreeg ik de diagnose huidkanker, basaal- en plaveiselcelcarcinomen, en dat nam ongekende vormen aan. In 3 jaar tijd werden door 8 verschillende methodes minimaal 100 carcinomen verwijdert van mijn huid.

Donaties

De voortstuwende kracht achter de Ancestral Health Stichting zijn de vrijwilligers, de bezoekers van de symposia en de sponsoren. Jouw donatie kan ons helpen om te groeien en onze positie te versterken.

Alle binnengekomen donaties zorgen er voor dat voeding en levensstijl meer op de kaart komt als interventie om de chronische ziektelast terug te draaien.

Alvast bedankt voor uw donatie.
Robert de Vos, voorzitter

Doneer

Nieuwsbrief

Contact

ga naar boven