Connie Hoek
In 1994 haalde Connie Hoek haar diploma voor het beroep diëtist aan de Haagse Hogeschool. Daarvoor was zij na een laboratorium opleiding werkzaam in de (bio)chemie. In haar eigen diëtistenpraktijk in Zuid-Holland Noord, speelt het effect van voedsel op biochemische lichaamsprocessen een belangrijke rol in de dieetadvisering aan haar cliënten. Persoonlijk dieetadvies met het oerdieet als uitgangsgedachte werkt o.a. bij diabetes opvallend goed. Dankzij Professor dr. Hanno Pijl is zij eind 2012 in contact gekomen met de Stichting Voeding Leeft. Als co-creating partner werkt zij mee aan het op de kaart zetten van levende, onbewerkte voeding als (heerlijk en duurzaam) geneesmiddel.
Connie Hoek werkt als diëtiste in Zuid-Holland Noord. Ze is nauw betrokken bij het project KeerDiabetesOm, waar ze wetenschap vertaalt naar de praktijk en patiënten motiveert om hun ziekte met leefstijlmaatregelen om te keren.