Terugblik Meet-up Keto & Neurotransmitters

We kijken terug op een zeer geslaagde AHS Meet-up in Rijswijk. Met twee lezingen, een beweegsessie en een paleo ketogeen proof buffet in de leukste yogaschool van Den haag en omstreken. Met ruim 60 personen waren we 15 december vorig jaar te gast bij yogaschool Merlijn.

Robert de Vos gaf twee lezingen. De eerste over het hoe en wat van een ketogeen dieet, wat is het en hoe werkt het? Robert gaf aan dat je zou ketogeen kunt zien als een onderdeel van evolutionaire voedingsleer, we kwamen waarschijnlijk ieder jaar wel een paar weken (in de winterperiode) in een ketofase. In de tweede lezing stond het effect op de darmen centraal. Robert schakelde nog een tandje bij en nam ons mee in de wereld van darmen en neurotransmitters, het endogene opiaatsysteem. Beide lezingen gaan we nog delen op deze site!

Lezing van Robert de Vos tijdens de Ancestral Health Meetup van 15 december 2018

Robert de Vos tijdens een van zijn lezingen

Na een actieve beweegsessie onder leiding van Bram Vogels hebben we met zijn allen genoten van een voortreffelijk buffet. Geheel paleo en ketogeen proof en verzorgd door Matty Barnhoorn

Beweegsessie onder leiding van Bram Vogels op de Ancestral Health Meetup van 15 december 2018 in Rijswijk

Beweegsessie onder leiding van Bram Vogels
Buffet verzorgd door Matty Barnhoorn op de Ancestral Health Meetup van 15 december 2018

Buffet verzorgd door Matty Barnhoorn

door: Arnold Helfrich


Gerelateerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Donaties

De voortstuwende kracht achter de Ancestral Health Stichting zijn de vrijwilligers, de bezoekers van de symposia en de sponsoren. Jouw donatie kan ons helpen om te groeien en onze positie te versterken.

Alle binnengekomen donaties zorgen er voor dat voeding en levensstijl meer op de kaart komt als interventie om de chronische ziektelast terug te draaien.

Alvast bedankt voor uw donatie.
Robert de Vos, voorzitter

Doneer

Nieuwsbrief

Contact

ga naar boven