Jaap van der Zand

Jaap geeft training, niet alleen aan klanten bij Jaap's Gym, ook aan trainers vanuit School of Motion, in de vorm van cursussen trainings en bewegingsleer. Hij heeft training en opleiding mogen genieten van groten in de bewegingsleer (o.a Ido Portal, Chivo opleidingen) en loop altijd op blote voet, altijd, ja … ook in de winter.

Jaap geeft training, niet alleen aan klanten bij Jaap’s Gym, ook aan trainers vanuit School of Motion, in de vorm van cursussen trainings en bewegingsleer. Hij heeft training en opleiding mogen genieten van groten in de bewegingsleer (o.a Ido Portal, Chivo opleidingen) en loop altijd op blote voet, altijd, ja … ook in de winter.

Lage Locomotie, Bewegen op Handen en Voeten

Bij Jaap’s Gym geven wij Lage locomotie. Een manier van bewegen die erg dynamisch is en superveel plezier geeft aan training. Het is een manier van spelen met beweging, die door middel van progressies, door iedereen uitgevoerd kan worden.

Kwaliteit van bewegen is het meest belangrijk. De bewegingen zijn zwaar, maar wanneer er niet gelet wordt op de kwaliteit, dan worden ze alleen maar zwaarder. De verschillende bewegingen hebben dierennamen bij ons in de Gym. We bouwen een training door bewegingen te combineren en progressies uit te voeren.

Zo zwaar, of zo licht als je het wilt hebben. In 10 minuten of een uur, een heerlijke training voor je lichaam met heel veel vaardigheidsverbetering op coördinatie, mobiliteit en kracht.

10:30 – 11:30 | Jaap van der Zand – bewegingsclinic

Nieuwsbrief

Contact

ga naar boven