Ludka Vloemans & Liesje Thienpont-Smit

Onze voeten zijn van nature flexibel en sterk. Door het dragen van te smalle en stijve schoenen (alle traditionele modieuze schoenen) wordt de voet te veel beperkt in zijn natuurlijke bewegingspatroon.

Onze voeten zijn van nature flexibel en sterk. Door het dragen van te smalle en stijve schoenen (alle traditionele modieuze schoenen) wordt de voet te veel beperkt in zijn natuurlijke bewegingspatroon. Hierdoor worden ze lui en zwak en moeten andere gewrichten (enkels, knieën, heupen en zelfs de onderrug) de functie van de voet overnemen. Dit kan overbelasting van verschillende delen in het lichaam en uiteindelijk vermoeidheid van lichaam en geest tot gevolg hebben.

De schoenen regelmatig uittrekken en de voeten weer activeren, kan bijdragen aan het verminderen van lichamelijke klachten, het hoofd leegmaken, bijdragen aan een algehele ontspanning in het lichaam en levert uiteindelijk nieuwe energie op. Kortom, actieve voeten dragen bij aan de vitaliteit van lichaam en geest.
Tijdens de workshop laten we je op een speelse, eenvoudige en snelle manier de positieve werking van een actieve voet ervaren. We brengen een stukje bewustwording van de impact van blote voeten op het hele lichaam van de mens. Daarnaast leer je ook hoe je zelf de voeten weer in beweging kan brengen en hoe je dit in het dagelijkse leven kan implementeren.

barefootandmore.nl/service/VoetAktief/

Nieuwsbrief

Contact

ga naar boven