Coen Koch

Coen Koch

In deze clinic verkennen we alle fundamenten van jouw menselijk bewegen en gaan we al rennend, kruipend, klimmend, tillend, swingend en springend lol hebben met elkaar. Ofwel natuurlijk bewegen in de breedste zin des woords.

In deze clinic verkennen we alle fundamenten van jouw menselijk bewegen en gaan we al rennend, kruipend, klimmend, tillend, swingend en springend lol hebben met elkaar. Ofwel natuurlijk bewegen in de breedste zin des woords. Speel met ons als een natuurlijke, oorspronkelijke en tegelijkertijd moderne atleet: krachtig, mobiel, functioneel, interactief en vindingrijk. Ervaar een hechte verbinding met je lijf, omgeving en de mensen om je heen.

CAVEMAN® haalt invloeden uit verschillende disciplines die het dichtst staan bij de basis van natuurlijk, menselijk bewegen en dit wordt vertaald naar een zeer toegankelijk niveau. Denk aan o.a. barefootrunning, climbing, athletics, gymnastics, parkour/freerunning, strongmen, martial arts en calisthenics.

Meer over Coen:

Coen Koch speelde op hoog niveau waterpolo. Hij deed mee aan Europese Kampioenschappen voor Jong Oranje, speelde verschillende Europacup toernooien met PSV en jarenlang in de hoofdklasse. Coen: “Ik zag daarbij de vele mooie en ook minder mooie kanten van topsport. Een minpunt is dat er vaak te specifiek en te veel op routine wordt getraind. Ik heb heel veel geleerd van mijn coaches, maar we waren nog beter geweest als we met zijn allen meer hadden getraind als natuurlijke atleet met een breder en op de evolutie gebaseerd bewegingspatroon. En net zoals wij als topsporters meer uit onszelf hadden kunnen halen, kan de recreant dat ook. Dat besef was belangrijk voor het ontstaan van de generalistische manier van bewegen die bij CAVEMAN® past.

Natuurlijk, krachtig en atletisch bewegen en anderen daarin ondersteunen is mijn passie en daarom zal ik altijd blijven leren. Ik kies daarbij gericht voor kennis en praktijkverbreding- en verdieping die past bij de CAVEMAN® filosofie. Al deze ervaringen wil ik niet alleen voor mezelf houden en ik hoop met CAVEMAN® zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een sterker en mobieler lijf.”

www.caveman.nl

Coen Koch

Nieuwsbrief

Contact

ga naar boven