Harriët Verkoelen

Dit boek: ‘Afvallen met de Wet van Harriët. Koolhydraatbeperkt werkt’ ontstond nadat ik in 10 afleveringen van het programma RTL Breakfastclub was geweest. Tijdens mijn werkzaamheden als diëtist en diabetesverpleegkundige zag ik dat de huidige voeding voor diabeten helemaal niet voldeed...

Dit boek: ‘Afvallen met de Wet van Harriët. Koolhydraatbeperkt werkt’ ontstond nadat ik in 10 afleveringen van het programma RTL  Breakfastclub was geweest.

Tijdens mijn werkzaamheden als diëtist en diabetesverpleegkundige zag ik dat de huidige voeding voor diabeten helemaal niet voldeed. Ze werden niet gezonder. Integendeel, ze hadden steeds meer medicijnen nodig en voelden zich steeds beroerder.

Daarom ontwikkelde ik een andere visie en schrijf ik dit boeken. Mijn eerste boek verscheen al bijna 10 jaar geleden. Dit is mijn 3e boek. De wet van Harriët is: let op koolhydraten, niet op vet. Erg veel mensen hebben hier al profijt van gehad. In mijn diëtistenpraktijk wordt dan ook 80% van de type diabeten met insuline weer insulinevrij!

harrietverkoelen.nl

Nieuwsbrief

Contact

ga naar boven