Marinka Bil

Wat doe jij met je kennis over gezonde voeding? Heb je dit je al helemaal eigen gemaakt, of worstel je er soms nog mee? Want waar kennis van voeding en levensstijl natuurlijk ontzettend belangrijk is, zit de echte uitdaging hem in de praktische toepassing ervan.

Wat doe jij met je kennis over gezonde voeding? Heb je dit je al helemaal eigen gemaakt, of worstel je er soms nog mee? Want waar kennis van voeding en levensstijl natuurlijk ontzettend belangrijk is, zit de echte uitdaging hem in de praktische toepassing ervan. Hoe zorg je er nu voor dat ook jij optimaal in het leven komt te staan, op een manier die bij jou past?

Marinka helpt anderen dit te bereiken. Door gezond leven makkelijk, leuk én lekker te maken sta je nooit meer met de handen in het haar in de supermarkt. Zet je keer op keer lekkere en gezonde maaltijden op tafel. En geniet je volop van alles wat gezond leven je te bieden heeft.

Marinka maakte in 2009 kennis met de Paleo leefstijl en past dit nog altijd met veel plezier toe; ze voelt zich er ontzettend goed bij. Zie haar als een kookfanaat met een passie voor een gezonde levensstijl. In haar boeken vind je geen ingewikkelde theorieën, maar wel een praktische handleiding op het gebied van gezondheid. Met heerlijke recepten, handige tips en trucs, makkelijke lijstjes, maaltijdplannen en nog veel meer weet ze iedereen te inspireren.

Haar gerechten zijn niet alleen eenvoudig te maken en snel klaar, maar smaken vooral erg lekker. Alleen dan smaakt gezonde voeding tenslotte naar meer!

Nieuwsbrief

Contact

ga naar boven