Henderina Mantel

De onderwerpen darmflora en darmgezondheid zijn actueler dan ooit. Antibiotica hebben steeds minder te bieden. Medicijnen geven lang niet altijd het antwoord waar we naar op zoek zijn...

Boek: Gut and Psychology Syndrome (Nederlandse vertaling)

De onderwerpen darmflora en darmgezondheid zijn actueler dan ooit. Antibiotica hebben steeds minder te bieden. Medicijnen geven lang niet altijd het antwoord waar we naar op zoek zijn. Dr. Natascha Campbell-McBride loopt voorop als het gaat om darmgezondheid en het effect daarvan op de rest van onze gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal.

Al meer dan 15 jaar pioniert ze op het gebied van voeding en probiotica op basis van de informatie die toen al beschikbaar was. En met succes! Inmiddels hebben duizenden kinderen en volwassenen hun mentale en lichamelijke gezondheid terug gevonden met dank aan haar kennis.

Hoewel het boek oorspronkelijk geschreven is voor kinderen en volwassen met aandoeningen als autisme en depressie, bleken als bijwerking van het GAPS voedingsprogramma ook immuungerelateerde klachten te verdwijnen of sterk te verminderen. Denk aan eczeem, astma en hooikoorts. Omdat het GAPS dieet gericht is op het herstel van je darmgezondheid en je darmflora, bevat dit boek een schat aan kostbare informatie als je kampt met darmziekten en (ernstige) darm- en spijsverteringsklachten.

www.gapsboek.nl

Henderina Mantel

Naast vertaler en uitgever van het Gut and Psychology Syndrome (GAPS) boek, ben ik GAPS therapeut. In die rol help in mensen stap voor stap het GAPS dieet te implementeren. Daarbij geef ik adviezen die passen bij hun persoonlijke klachten en aandoeningen.

www.mijngezondedarmen.nl

Nieuwsbrief

Contact

ga naar boven